Detailní popis produktu
Seznamte se s naší superstar, naším bestsellerem, a hlavně vaším nejoblíbenějším ovocným vínem – Rybízákem. Má tak výraznou vůni, že ho poznáte i se zavázanýma očima. Chutná jako byste právě utrhli rybíz na babiččině zahrádce. Žádný vinný destilát ani neutrální alkohol – prostě čistá rybízová dokonalost. Boží, že?
Rybízák můžete pít, jak vám to nejvíc vyhovuje. Můžete ho celý večer elegantně popíjet – buď vychlazený nebo v pokojové teplotě, jak je libo. Nebo si ho dopřávejte po deci několik dní. A v zimě? Nedáme dopustit na svařákovou verzi. Ohřejte Rybízák na zhruba 60 stupňů Celsia (jakmile začne pěnit, okamžitě stop – nesmí vařit!) a máte lahodný svařák. Žádné skořice ani hřebíčky, prosím, nechceme přece sabotovat jeho božskou chuť.
Je také mistrovský parťák k červeným masům (zejména steakům), ementálským sýrům, rybám, smaženým řízkům a tvarohovým koláčům. Tohle víno doslova povýší vaši večeři na kulinářský zážitek. Ale pozor na mák, s ním to prostě nejde dohromady. A když už jsme u toho, je to i skvělý pomocník při vaření. V receptech středoamerické kuchyně nahradí cherry a všestranně obohatí českou a slovenskou kuchyni.
Rybízák si hoví v chladu a temnu – sluníčko je jeho úhlavní nepřítel. Vydrží vám celých 12 měsíců od data doručení, ale po otevření doporučujeme vypít co nejdříve, abyste si vychutnali všechny ty boží chutě a vůně. Otevřená láhev v lednici přežije několik dní, ale kdo by chtěl tak dlouho čekat, že?
Takže, milí nadšenci rybízového nektaru, pusťte se do Rybízáku a nechte se unést jeho neodolatelnou chutí!
Doplňkové parametry
|
Ovocná vína |
|
1 rok, po otevření 7 dní v lednici |
|
Polosladké |
|
Červené |
|
Česká Republika |
|
11.5 % obj. |
|
Černý rybíz, fruktóza |
|
0,75 l |
|
Skleněná |
|
Korek |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.